Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
30 31 1
Veřejná vyhláška rozhodnutí - MěÚ Boskovice
Volby 2021 - školení OVK
2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15
Veřejná vyhláška-opatření obecné povahy MZe
Vyhlášení platnosti obnoveného katastrálního operátu Borotín
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Počasí

Pátek Oblačno 19/14 °C
Sobota Zataženo 18/14 °C
Neděle Skoro jasno 16/11 °C
Pondělí Jasno 16/8 °C

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR


Obec Borotín, č.p.200, 679 37 Borotín, IČ:00279951 bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR,  disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“, a to dle Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Obec Borotín jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou 

E-mail: mmullerova@volny.cz

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx


Naposledy změněno: 19. 7. 2018 16:19