Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9
Oznámení o přerušení dodávky el. energie
Obecně závazná vyhláška č.1/2021 o místním poplatku za obecní systém odpadového hospodářství
10 11 12 13 14
15 16
Návrh rozpočtu na rok 2022 a střednědobého výhledu rozpočtu 2022 až 2025 - DSO Technické služby Malá Haná
Návrh rozpočtu na rok 2022 a střednědobého výhledu rozpočtu 2023 až 2026 - Svazek obcí pro výstavbu rychlostní komunikace R43
17 18 19
Záměr obce na prodej pozemku parc.č.2360, p.č. 284/3, p.č.284/8 a p.č. 2358/21
20 21
22
Záměr obce na prodej pozemku parc.č.990
Návrh rozpočtu na rok 2022 a střednědobého výhledu rozpočtu 2023-2025 - obec Borotín
Rozpočtové opatření č. 9/2021 obec Borotín
Návrh rozpočtu na rok 2022 a střednědobého výhledu rozpočtu 2023-2025 - MŠ Borotín
23 24
Návrh rozpočtu na rok 2022 a střednědobého výhledu rozpočtu 2023-2025 - Svazek obcí Malá Haná
25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Počasí

Neděle Oblačno až zataženo s občasným deštěm 2/0 °C
Pondělí Oblačno 2/0 °C
Úterý Oblačno až zataženo se sněžením 3/0 °C
Středa Zataženo 7/4 °C

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR


Obec Borotín, č.p.200, 679 37 Borotín, IČ:00279951 bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR,  disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“, a to dle Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Obec Borotín jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou 

E-mail: mmullerova@volny.cz

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

Kategorie: