Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
30
Sbírka Diakonie Broumov v Borotíně od 30.1. do 3.2.2023
31
Sbírka Diakonie Broumov v Borotíně od 30.1. do 3.2.2023
1
Sbírka Diakonie Broumov v Borotíně od 30.1. do 3.2.2023
2
Sbírka Diakonie Broumov v Borotíně od 30.1. do 3.2.2023
3
Sbírka Diakonie Broumov v Borotíně od 30.1. do 3.2.2023
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25
Pozvánka na Hasičský ples v Borotíně 25.2.2023
26
27 28 1 2 3 4 5

Počasí

Středa Zataženo 5/2 °C
Čtvrtek Zataženo 5/2 °C
Pátek Zataženo 7/2 °C
Sobota Oblačno až zataženo s občasným deštěm 6/4 °C

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR


Obec Borotín, č.p.200, 679 37 Borotín, IČ:00279951 bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR,  disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“, a to dle Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Obec Borotín jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou 

E-mail: mmullerova@volny.cz

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

Kategorie: