Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
25
Veřejná vyhláška
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
26
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Prodej předmětů na OÚ Borotín
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
27
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
28
Záměr obce na prodej části pozemku parc.č.5051/6
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
29
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
30
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
1
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
2
Záměr obce na prodej pozemku parc.č.2360/6; 2360/7; 2360/9; 2360/10; 2360/11
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
3
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
4
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
5
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
6
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
7
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
8
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
9
Rozpočtové opatření č. 2/2022 obec Borotín
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
10
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
11
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
12
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
13
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
14
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
15
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
16
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
17
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
18
Zasedání zastupitelstva obce Borotín dne 26.05.2022
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
19
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
20
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
21
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
22
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
23
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
24
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
25
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
26
Informace finančního úřadu pro poplatníky daně z nemovitých věcí
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
27
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
28
Maškarní karneval v Borotíně 28.5.2022
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
29
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
30
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
31
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
1
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
2
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
3
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
4
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021
5
Výluky vlaků Blansko-Brno od 12.12.2021

Počasí

Čtvrtek Polojasno 27/12 °C
Pátek Polojasno až oblačno s dešťovými přeháňkami 26/17 °C
Sobota Polojasno 22/16 °C
Neděle Zataženo 21/12 °C

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR


Obec Borotín, č.p.200, 679 37 Borotín, IČ:00279951 bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR,  disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“, a to dle Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Obec Borotín jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou 

E-mail: mmullerova@volny.cz

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

Kategorie: