Změna velikosti písma

Fulltextové vyhledávání

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
29
Svazek obcí Malá Haná - oznámení o zveřejnění dokumentů
Závěrečný účet obce Borotín vč. Zprávy o výsledku přezkumu hospodaření za r.2023
Volby do EP - informace
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
30
Veřejná vyhláška FÚ-hromadné předpisné seznamy k dani z nemovitých věcí 2024
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
1
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
2
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
3
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
4
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
5
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
6
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
7
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
8
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
9
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
10
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
11
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
12
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
13
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
14
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
15
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
16
Změna rozpočtu obce - rozpočtové opatření č.3/2024
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
17
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
18
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
19
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
20
Návrh opatření obecné povahy
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
21
Oznámení o době a místě konání voleb do Evropského Parlamentu ve dne 7. a 8.června 2024
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
22
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
23
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
24
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
Očkování psů
25
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
Setkání se seniory v obci Borotín
26
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
27
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
28
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
29
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
30
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
31
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Akce v regionu květen 2024
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
1
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín
2
Charita Blansko Pomoc dětem nablízku
Zahájení výkopových prací pro optickou síť v obci Borotín

Počasí

Pátek Oblačno až zataženo s bouřkami 21/13 °C
Sobota Polojasno až oblačno s dešťovými přeháňkami 20/13 °C
Neděle Polojasno až oblačno s dešťovými přeháňkami 22/13 °C
Pondělí Zataženo 24/13 °C

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR


Obec Borotín, č.p.200, 679 37 Borotín, IČ:00279951 bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR,  disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“, a to dle Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Obec Borotín jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou 

E-mail: mmullerova@volny.cz

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx

Kategorie: