Obec Borotín
oficiální webové stránky obce

Fulltextové vyhledávání

Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Vítejte v Borotíně > Obecní úřad > Informace k GDPR

Informace k GDPR


Obec Borotín, č.p.200, 679 37 Borotín, IČ:00279951 bude ke dni 25.května 2018 , tedy ke dni  nabytí  účinnosti nařízení Evropského parlamentu a Rady  (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a  volném pohybu těchto údajů a také o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení“) GDPR,  disponovat potřebným zajištěním pro podporu splnění požadavků kladených Nařízením na správce a zpracovatele osobních údajů. 

Nařízení představuje nový právní rámec ochrany osobních údajů v evropském prostoru, které bude od 25. května 2018 přímo stanovovat pravidla pro zpracování osobních údajů, včetně práv subjektu údajů (fyzické osoby). V českém právním prostředí tak Obecné nařízení od 25. května 2018 nahradí zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, resp. zákon o ochraně osobních údajů jednou s povinností obce je "Jmenování pověřence pro ochranu osobních údajů“, a to dle Čl. 37 odst. 1 obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Obec Borotín jmenovala ke dni 25. května 2018 jako pověřence Ing. Michaelu Müllerovou 

E-mail: mmullerova@volny.cz

Podrobnější informace ohledně GDPR ve veřejné správě najdete na   http://www.mvcr.cz/gdpr/clanek/ochrana-osobnich-udaju-rozcestnik-metodicke-podpory.aspx


Naposledy změněno: 19. 7. 2018 16:19

Fulltextové vyhledávání

1. 8. Oskar

Zítra: Gustav
Navštívili jste již posilovnu v Borotíně, chcete něco změnit?
a) Vice strojů k posilování
  
 1265
b) Změna zapůjčení klíčů
  
 749
c) Vůbec mě posilovna nezajímá
  
 900
d) Vše mi vyhovuje jak je
  
 825

Počasí

Neděle Zataženo 20/15 °C
Pondělí Polojasno až oblačno s dešťovými přeháňkami 22/15 °C
Úterý Oblačno 24/14 °C
Středa Zataženo 22/13 °C

Kalendář akcí

Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5